Târgul de Turism Bacău – Martie 2014

 

            Organizatorii, Centrul de Afaceri şi Expoziţii ” Mircea Cancicov” Bacău împreună cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Agenţia de turism Inter-Tour, sub patronajul Agenţiei Naţionale pentru Turism ( ANT) au reunit sub cupola Pavilionului Expoziţional peste 30 de expozanţi printre care turoperatori, agenţii de turism, numeroase unităţi de cazare, alimentaţie publică sau agrement, transportatori, precum şi primării şi consilii judeţene din Regiunea Nord-Est.

            Consiliul Judeţean Neamţ a participat la târg cu scopul de a prezenta obiectivele şi ofertele turistice din Judeţul Neamţ.
Despre atracțiile culturale din zona Neamţului, vizitatorii standului au aflat din materialele de promovare realizate în cadrul proiectului „Colecţii muzeale şi vestigii istorice în judeţul Neamţ”.

            În stand au fost prezentate şi distribuite 50 de albume „Colecţii muzeale şi vestigii istorice în judeţul Neamţ”(câte 25 în limba română şi câte 25 în limba engleză), 50 de hărţi (câte 25 în limba română şi câte 25 în limba engleză) şi 25 DVD-uri bilingve (română – engleză).

            Evenimentul a fost promovat în toata zona Moldovei, prin materiale publicate în ziarele şi revistele locale, cât şi, pe diferite bloguri, prin difuzare de spoturi publicitare la posturile locale şi regionale TV şi radio, prin afişarea de bannere în diferite zone strategice, prin publicitate outdoor pe ecran TV, pe site-ul Centrului de Afaceri şi Expoziţii Bacău şi pe reţele de socializare.


Vezi foto de la eveniment

> english version    


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © Consiliul Judeţean Neamţ