Târgul de turism al României – Noiembrie 2013

 

            S-au asigurat filmarea standului şi a târgului de turism, precum şi interviuri ale persoanelor invitate sau implicate în acest eveniment, prin intermediul unui reporter şi a unui cameraman de la un post local de televiziune, astfel s-a realizat şi informarea publicului larg despre promovarea turistică pe care o realizează Consiliul Judeţean Neamţ prin participarea la acest târg de turism.

            Standul judeţului a fost vizitat de Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, D-na Maria Grapini, de Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Dl. Răzvan Filipescu, Excelenţele sale, Ambasadorii Mexicului şi Argentinei, de agenţii de turism şi centre de informare turistică şi numeroşi vizitatori.

            În ceea ce priveşte amploarea pe care a avut-o evenimentul la care Consiliul Judeţean Neamţ a fost prezent, potrivit informaţiilor prezentate de ROMEXPO după desfăşurarea târgului, la acesta s-au înregistrat 16 000 de vizitatori, au participat 226 companii expozante, 11 ţări participante: Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia, Ungaria şi România.

            În stand au fost prezentate şi distribuite 200 de albume „Colecţii muzeale şi vestigii istorice în judeţul Neamţ”(câte 100 în limba română şi câte 100 în limba engleză), 200 de hărţi (câte 100 în limba română şi câte 100 în limba engleză) şi 50 DVD-uri bilingve (română – engleză).


Vezi foto de la eveniment

> english version    


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © Consiliul Judeţean Neamţ